17 November 2011

Kozeleg a karacsony

Ismet kozeleg a karacsony es megerkezett a nagy meleg is. Egyik reszrol orulok, mert szeretem a szep napos idot, de azert meg mindig nehez aterezni a nyari idoben a karacsony hangulatat. Alexandra ajanlott nehany praktikat, amit meg is fogok fogadni.

Amig en itt izzadok eletem parja a jo kis hus korhazban piheni ki a faradalmait. No, nem  kell megijedni, csak egy kivizsgalasra ment be. Napjaban tobbszor merik a vernyomasat es vert vesznek tole. Probaljak beallitani a gyogyszereket. Azt mar tudjuk, hogy a magas vernyomasat nem kronikus betegseg okozza, hanem egy enzim tultermelese, ezt probaljak most blokkolni. De holnap mar johet is haza. Mivel a heten volt a szueletse napja, ezt a korhazban unnepeltuk meg. A heten en viszem a gyerekek iskolaba es vigyazok hazra nap kozben. Kicsit furan is hangzik, de negy hazba tortek be az elmult hetekben. A gyerekre meg azert vigyazok ennyire, mert a multkor egy kocsi atment az Andris laban itt a komlexumban. En is megdobbentem, amikor mondta, de igy tortent. Itt volt a baratja, mentek ki labdazni es ahogy setaltak az ut szelen egy kocsi atment a laban, majd lehorzsolta a karjat a tukorrel. Egyszeuen hihetetlen.............
DE azert ert minket orom is, hiszen eladtuk a lakasunkat. Most par ezer dollarral megkonnyebbultunk havonta.
Andris labanak sem lett semmi komoly baja. Azert nagyon sajnaltam szegenyt, mert epp felepult a ujj torese utan, erre most kilapitjak a masik labat:(
Lassan itt az iskolai szunet, aminek a gyerekek (most meg) orulnek. Andrisnak meg 1 het van hatra a sulibol, aztan pihenes! Most nagyon tanul a vizsgakra, jol is megy neki szinte minden, csak Newtonnal nincs joban.

Roviden ennyi tortent mostanaban velunk.

Tunde

4 comments:

  1. Boldog szülinapot a párodnak! :)

    És persze jobbulást a fiadnak! Még jó, hogy ennyivel megúszta szegény. Hihetetlen, hogy milyen sofőrök vannak. :S

    ReplyDelete
  2. Koszonjuk a jokivansagot, atadom!

    Mondjuk nem ausztral volt a vezeto. De ezen nincs is mit csodalkozni. Egyik oldalon egy japan-ausztral hazaspar lakik, a masikon taiwani, szemben egy indiai csalad lakik, a masik szembe szomszedok pedig arabok. Ugy tunik megint koltozni fogunk. Tisztara ugy erzem magam, mint a bolygo hollandi:)

    Tunde

    ReplyDelete
  3. Volt egy 2 szobas lakasunk, aminek a mostani gazdasagi helyzetben megindult lefele az ara. Ugyan ki volt adva, de meg igy is rafizeteses volt, tehat megvaltunk tole. Igy most mar a magunk urai vagyunk es nem a bank rabszolgai.

    Tunde

    ReplyDelete