11 March 2011

15 perc hirnév

Ma találkoztam azzal az orvossal, akiről már a múltkor is irtam. Ő szokott előadásokat tartani az egészséges életmódról, amire engem is meghivott. Meglátjuk, hogy milyen sikerem lesz és nem kizárt, hogy több előadáson is részt veszek. Hát, most egy kicsit félek (na jó, nagyon félek). Mert ennyire még senki sem volt elragadtattva tőlem illetve az ételeimtől. Szóval kissé elvővett a zabszem effektus. Én még 150 ember előtt soha nem beszéltem. Még jó, hogy van időm felkészülni.




Tünde

4 comments:

  1. Arról kell beszélned, amihez értesz. Így tuti nem lesz gond. Higgy Magadban, a tudásodban és sikered lesz. Biztos vagyok benne.

    ReplyDelete
  2. Koszonom! Csak tudjak mgszolalni, utana mar menni fog!

    Tunde

    ReplyDelete
  3. Szorítok! Mikor lesz az előadás?

    (Nekem még mindig meg kell állítanom a blog frissülését a megfelelő pillanatban, különben visszaugrik a főoldalra és folyamatosan frissül. Nem lehet, hogy a reklám zavar be? Tényleg senki másnál nincs ilyen probléma? Mert nálam csak ennél a blognál jön elő. Mozilla Firefox-szal böngészek).

    ReplyDelete
  4. 4 het mulva lesz, ha minden igaz. Koszi, hogy szoritasz!
    En operat hasznalok, nekem nem tolti ujra a lapot. Emo szolt regebben, hogy neki is gondja van a betoltesnel, de azota nem hallottam felole:-(

    A reklamokat Andras rakta fel, majd beszelek vele is.

    Tunde

    ReplyDelete