09 March 2011

Történések

Régen jártam erre és nem nagyon irogattam, de azért a napok nem teltek unalmasan. Sok ételt csináltam, sok újitason vagyok túl. Nem is tudom, hogy hol kezdjem............
Azt gondolom tudjátok, hogy szakács vagyok, az sem titok, hogy az egészséges életmód megszállotja (vagy valami olyasmi). Sok mindent kipróbáltam, több méregtelenitésen túl vagyok, mondhatni nem vagyok teljesen kezdő a témában. A családom tagjai padig lelkes kisérleti alanyok, rájuk nem lehet panasz:-) A legnagyobb eredményem, hogy a gyerekek immáron több mint 6 hónapja nem voltak orvosnál. Ez azért jelent valamit, azt hiszem, de nem is köntörfalazok tovább.
Tegnap voltunk egy összejövetelen, ahol az egészség volt a fő téma, na és persze az egészséges táplálkozás.
Volt ott egy orvos is, akivel beszédbe elegyedtem és elmondtam, hogy milyen ételeket csinálok mostanában, mivel kisérletezek. Nem gondoltam volna, hogy ekkora sikerem lesz. Azt vettem észre, hogy a telefonom kézről kézre jár és többen nézegetik az ételekről készült képeimet. Gratuláltak, hogy a gyerekek ilyen régóta egészségesek, ami  nagymértékben a tápálkozásuknak tudható be. Ennyi dicséret hallatán hizott is a májam:-)
Ma pedig egy ismerősöm felhivott, hogy az az orvos, akivel tegnap beszéltem érdeklődik utánam és szeretne velem találkozni mert nagyon érdekesnek és izgalmasnak találja az ételeket, amiket csinálok.
Most egyeztetünk időpontot, hogy mikor tudunk leülni egy kis beszélgetésre.

Hamarosan jelentkezek új és érdekes ételekkel is. Kicsit össze kell rendeznem a recepteket és a mondanivalómat mivel annyi mindent csináltam mostanában, hogy azt sem tudom, hol kezdjem.

Szóval: Folyt. köv hamarosan!

Tünde

6 comments:

  1. Még a végén híres leszel!! Legyen így!

    ReplyDelete
  2. Hú, gratulálok, ez nagyon jól hangzik!
    (A blog még mindig folyamatosan újrafrissíti magát...)

    ReplyDelete
  3. Alexandra: Nem tudom mi az oka, leszedtem mar mindent. Nalam nem csinalja.
    Tunde

    ReplyDelete
  4. Draga Helle, Te meg itt vagy?
    Koszonom a kommmentedet. Hires? Hmmmmm, nem is tudom? Talan kicsit felnek tole. De orulok, hogy orvos talalja erdekesnek az eteleket, hiszen tudjuk, hogy az orvosok a gyogyszereket reszesitik elonyben. De, vannak ritka kivetelek. A gyerekek nem is tudom mikor kaptak antibiotikumot utoljara. Ez nem csak az Ausse idojarasnak tudhato be, azt hiszem.

    Tunde

    ReplyDelete
  5. Én szinte mindig vagyok ;) Most ugyan egy ideig nem tudtam olvasni más blogokat, mert az outlookkal elszálltak az RSS feedek is, de ismét vagyok. :)

    Az idő is szinte gyerek még, csak néha horkolok kicsit. :D

    ReplyDelete