15 March 2010

Dolgos hétköznapok

Eltelt megint egy hét és végre itthon is voltam a családdal. Szombaton bevásároltunk a Regivel. Nagyon gyorsan nőnek a gyerekek, Reginek megint venni kellett cipőt.
A Regi vasárnapra áthivta a barátait egy kis utó-születésnapi partyra. Andris is áthivta a barátait, hogy Ő se unatkozzon, amig a csajok játszanak. Azt terveztük, hogy a gyerekek kibicikliznek a parkba, és kivisszük a tortát, amit ott majd megesznek. Az eső elrontotta a tervet (nagyon sok eső esett az utóbbi hetekben), igy a gyerekek csak a komplexumban tudtak biciklizni.
Pénteken volt egy nagy filmes vacsora az étteremben, minden nagyon szépen és zökkenőmentesen zajlott le. Gyerekek persze még fent voltak, mikor hazaértem.
Szombaton elmentünk az egyik volt kollegám bucsú partyjára, mert a héten elutazik két évre Angliába.
Nagyon jó kapcsolatban voltunk egymással.
Ma egy másik volt kollégával is összefutottam a bevásárlóközponban, Ő azt emlitette, hogy el akar jönni a Regattából és már intenziven keres új állást. Úgy tűnik nem túl jó most ott a légkör.
Nagyon nem történt semmi velünk mostanában. Dolgozunk, a gyerekek tanulnak. Andris most szárnyal a suliban, jó tárgyakat választott erre a termre, ami a jegyein is meglátszik. Csupa jó osztályzatot kapott eddig. Most valahogy több időt is fordit a tanulásra. Ma hamarabb végzett a társainál matekórán, igy a tanár egy tizenegyedikes tankönyvet adott neki, hogy abból oldjon meg feladatokat. Ment is neki!
Ma végre megkötöttük az Income Protection  biztositásunkat. Most ha harminc napnál tovább nem tudunk dolgozni, akkor fizet a biztositó. Két jelzálog mellett erre nagy szükség van. A cégünk fizeti helyettünk, amit aztán leirunk az adóból. Annyira jó, hogy itt engedik a vállalkozásokat működni, és nem sápolják meg őket mindenféle adók és járulékok jogcimén.
Raktam fel képeket a Regi születésnapjáról, és a finom vacsoráról, amit szombaton csináltam. Ha IDE klikk, akkor láthatjátok a képeket.
András hozott haza szombaton Tonhalat és abból csináltam vacsorát. Ezt legalább a Regi is megette. A képek ITT vannak.

 Tünde

No comments:

Post a Comment