12 April 2010

Mosogatógép

Úgy érzem, hogy némi magyrázatra szorul miért is "soha nem használt" a mosogatógép. Nem felvágásból irtam, hogy nekünk van mosogatógépünk, itt ez együtt jön az ingatlannal. A konyhabútor és a berendezések bevannak épitve, igy azokat az elöző lakó itt hagyja. Igy nekünk mindig is volt mosoagatógépünk és soha nem volt gond a bútorra vagy tűzhelyre.
Én nem nagyon szoktam használni, mert szerintem sok vizet és energiát használ, de ha sokan voltak nálunk és sok volt a mosatlan vagy csak nem volt kedvem mosogatni akkor bekapcsoltam.
A legtöbb lakás klimás, szóval arra sincs gond, de ha volt is klima a lakásban mi nem nagyon használtuk mert kiszáritja az orrnyálkahártyát és a Reginek többet vérzett az orra, mint normálisan.

Szép hetet!
Tünde

3 comments:

  1. Én szinte csak géppel mosogatok. 10 liter vízből, amit ez használ, nem jutnék messzire. Ráadásul mindezt 60 fokon és 30 perc alatt teszi. És nem pusztul le a bőr a kezemről. :) Na meg egy csomó időt is megtakarítok. Egy a baj, hogy ki kell pakolni. :D

    ReplyDelete
  2. En sajna nem mertem le pontosan a fogyasztast, csak gondoltam, hogy sokat fogyaszthat mert nem uj a gep. A kipakolas nekem is nehezen megy:)

    Tunde

    ReplyDelete
  3. Én se mértem. Ez volt ráírva. :)))) Ez alapján választottam. :)

    ReplyDelete