01 September 2010

Akikre büszke vagyok!

Judit csak néhány napja irt hasonló témában, nem másolni akarom, de ami velünk történt meg az nagyon hasonlit az ő bejegyzéséhez.

Körülbelül 2.5 éve láttam elöször a Titok cimű filmet. Bevallom elöször csak tátottam a számat, és nem hittem el. Aztán gondoltam egy merészet és kipróbáltam, de nem történt semmi. Majd egy évvel ezelött ismét szóbakerült a Titok. Megint kipróbáltam, és működött. Nagyon gyorsan megérkezett a rendelésemre a válasz, szinte hihetetlen volt. Aztán szépen  meg is feledkeztem róla.

Andrást behivták állásinterjúra a múlt héten. Gondoltam meglepem a Titok folytatásával az Erővel, hogy egy kis erőt merithessen belőle. Elment az iterjúra és azt mondta, hogy végig nagyon nyugodt volt és úgy érzi, hogy jól sikerült a beszélgetés. András szerint a könyveben olvasottak segitettek neki, hogy higgadtan tudjon beszélgetni.
A héten behivták a második interjúra, ami már két órás volt. Azt mondták, hogy csütörtökön meghallgatnak valaki mást is majd pénteken fognak dönteni és utána felhivják. Az elmúlt napokban nem is gondoltunk másra, csak hogy András megkapja az állást. Tegnap elcsaltam magammal egy kis window shoppingra. Arról beszélgettünk a David Johnsban, ami köztudottan az egyik legdrágább üzlet, hogy miket fogunk venni, ha megkapja a munkát.
Ma napközben felhivott András, hogy van-e egy percem, hogy meghallgassam a jó hirt. Felhivták, hogy felvették és a fizetés mellé még kapott egy szolgálati kocsit is. Szeptember 14-én kezd mint Regional Manager.
Annyira büszke vagyok rá!!!

Én ezért nem szoktam panaszkodni, mert hiszem, hogy azt vonzzuk magunkhoz, amiről sokat beszélünk vagy gondolunk rá. Csak pozitiv dolgoktól szeretek beszélni, mint ez is most.

Még tudom tetézni ezt a jó hirt!

A Regi ma reggel kapott egy oklevelet. ICAS spelling teszten az eredményével bekerült a legjobb 6%-ba egész Queenslanben. Az egész isokla előtt adták át neki az elismerést.


 


Szép lassan kezdünk kilábalni a problémákból, a családban mindenki sikeres vagy elérte azt, amit akart. Andris is egyre jobban tanul, kezdi megtalálni a helyét az életben.  Ez mind a pozitiv gondolkodásnak és a Vonzás Törvényének köszönhető. Azt vallom, hogy amit adunk azt kapjuk vissza. Az Erő cimű könyvben is erről beszélnek. Amikor megfeledkeztem a Titokról, ekezdtem sajnálni magam és a gondokra gondoltam akkor csak tetéződtek a bajok. Ezt a hibát nem követem el mégegyszer.

Csak pozitivan!!!

Tunde

6 comments:

  1. Nagyon örülök a sikereteknek! Gratulálok András új munkájához és Regi eredményéhez! :)

    ReplyDelete
  2. Koszonjuk, nektek is hasonlokat kivanunk! Tunde

    ReplyDelete
  3. Itt is nagyon-nagy gratula mindannyiótoknak!!!
    Ügyesek vagytok!

    ReplyDelete
  4. Koszi Judit! Nektek is hasonlo jokat kivanunk!!!

    Tunde

    ReplyDelete
  5. Kedves Tünde!

    Jó ideje követem a sorsotokat a blogon keresztül. Nagyon örülök, hogy ilyen sikeresen boldogultok!
    Legutóbbi bejegyzésed különösen felkeltette az érdeklődésemet. Tudnál az említett filmről és könyv(ek)ről kicsit részletesebben írni (szerző, rendező, stb.)
    Nekem is lenne pár kívánságom :-)

    Köszönettel: Ibolya

    ReplyDelete
  6. Kedves Ibolya,
    Termeszetes szivesen irok tobbet is ha erdekel,de mivel a mai napom eleg zsufolt igy valoszinuleg csak szombaton vagy vasarnap tudok bovebben irni.
    Addig is gyujtsed a kivansagokat:)

    Tunde

    ReplyDelete