13 September 2010

Titok 2.

Ezeket a filmeket most találtam:






Érdekesek.
Segitenek abban, hogy megváltoztassuk a gondoltainkat. Ez az egyik legnehezebb az egészben. Olyan hihetetlen, hogy a gondolatoknak ereje van. Annyian vannak, akik csak mosolyognak ezeken a sorokon. Én továbbra is igyekszem, és próbálom megváltoztatni az életemet és a gondolkodásomat.

Tünde

2 comments:

  1. Már sokszor megfigyeltem, hogy a gondolat tettet képes teremteni.
    Ma reggel ismét így volt. Krisz egész hétvégén dolgozott. Nem nagyon szokott ilyen lenni, most volt. Gréti reggel még látta az apját egy puszi erejéig, aki utána el is rohant. Szofi nem is találkozott vele és este se, mert éjjel jött haza Krisz.
    Épp öltöztettem Szofit, amikor Gréti elkezdett csacsogni. Volt egy rossz érzésem, bevillant Krisz képe és hogy nehogy kimondja a nevét, mert akkor simán hiszti lehet Szofi részéről.
    És egy pillanattal később Gréti kinyögte: Apa már elment ...
    Én meg magamban befelé kiabáltam egyet, de semmit se mondtam hangosan. Gréti korrigált: De apa küldött Neked puszit és azt én adom át most Neked. - Ezzel egy nagy, nyálas puszit nyomott Szofi arcára. Így megelőzte a hisztit, amit majdnem kirobbantott.
    Ezek a dolgok annyira gyakoriak. És ha kicsiben működnek, akkor miért ne működne nagyban is.

    ReplyDelete
  2. Hella, nagy igazságot irtál most!!

    Egy rövid példa: A régi lakásunkban volt egy tükör, csak úgy oda volt támasztva a radiátorra. Andris kb. 2 éves lehetett. Odarohant a tükörhöz és hozzáért. Mikor elindult utána szóltam, hogy ne nyuljon hozzá, mert le fog esni a tükör. De mire kimondam az utolsó szót, már ott is volt és megérintette. A tükör pedig bummmmmmm már le is esett. Szerencsére Andrisnak semmi baja sem történt az ijedségen kivül.

    Tünde

    ReplyDelete