28 February 2010

Egy újabb jó hir

Hétfőn elmentünk a Regivel a kórházba az orrvérzése miatt. A jó hir, hogy nem kell a Regi orrát műteni. A doki nekem is megmutatta, hogy milyen közel vannak a bőre alatt a vénák és mennyire vastagok. Megdöbbentő volt. Mindezek ellenére, most még nem javasolt a műtét, mert egy nagyon egyszerű megoldással orvosolható az orrvérzés. Össze kell nyomni az orrcimpákat kb. 5-10 percig.

Ugyan mi csináltuk ezt korábban is, de nem voltunk elég kiatartóak, mert nem nyomtuk olyan sokáig. Azt mondta az orvos, hogy az orrvérzésre való hajlam örökölhető (köszi, apu) és ez egy elég mindennapos dolog.
Ettől függetlenül mindenkit lever a viz, ha meglátja a Regit, mikor vérzik az orra. Ilyenkor úgy néz ki a gyerek, mintha  valaki jól orrba gyűrte volna, mert dől az orrából a vér.

Kedden kezdek az új munkahelyemen, vasárnap máris lesz egy nagy rendezvény nőnap alkalmából. Az egyik kedves ismerősöm a rádióban dolgozik, megigérte, hogy majd bemondja, hogy igy segitsen egy kicsit.
Tegnap elmentünk egy születésnapi partyra, nagyon jól érztük magunkat, a társaság valóban nemzetközi volt. Jól kibeszélgettük magunkat. Nagy szükség volt már egy kis kikapcsolódásra. Ahogy hazaértünk Andás el is aludt, mert már nagyon fáradt vol. Hat napot dolgozik egy héten, és este még trédel is, mindig nagyon későn kerül ágyba.
Andris az iskolai szünetekeben gyakornok lesz a Liberális Párt egyik parlamenti képviselőjének az irodájába. Nagyon izgatott, mert most fog elöször dolgozni. Tetszik neki, hogy egy ilyen lehetőséget kapott.

Raktam fel képeket, mert megint nagyon finomat alkottam vasárnapi ebédnek.

Tervezek egy kis quiz játékot, amit majd hamarosan elkezdek felrakni a blogra.

Jó hetet mindenkinek!

Tünde

No comments:

Post a Comment