06 January 2011

Hasznos linkek

Bizonyára észrevettétek, hogy a blogunk megszaporodott néhány szines bannerral, linkkel - főként a jobb oldalon találhatod őket. Ezek egyrészt szinesitik majd a blogunkat a továbbiakban, másrészt viszont próbáltam segiteni az utazni vágyókat is. Ezek segitségével foglalhatsz repülőjegyet, szállodai szobát vagy bérelhetsz kocsit bárhová is szeretnél utazni Ausztrálában vagy akár a tengerentúlon.

Ezen túl azonban - kicsit lejjebb, a hirdetések rovatban - a mindennapi élet részét képező szolgáltatások, termékek kerültek úgymint könyvelő, fodrász, tintapatron a printerbe , névjegykártya. Ha kedved tartja, akár a Microsoft online shopját is meglátogathatod innen és beszerezheted az Office csomag legfrissebb verzióját vagy egy Windows 7-et.

Ezek a mi ajánlataink, amik előre láthatóan még bővülni fognak (a tervekről később), de szivesen várjuk mások - üzletek, mesteremberek - hirdetéseit is. Ha ismertek ilyet és elégedettek vagytok a szolgáltatással vagy termékkel osszátok meg velünk és rajtunk keresztül az oldal látogatóival. Mindig nagy öröm, ha egy remek üzlet további boldogulását segithetjük elő. Ráadasul a brisbane-i magyar közösség is hasznát látja.

Mindenkinek jó böngészést kivánok, legyen szép a napotok:

András

No comments:

Post a Comment