19 January 2011

Újra a fedélzeten......

Ma végre kinyitottunk. Nagyon sok minden landolt a szemétben, mert az egy hetes kényszerszünet alatt megromlottak az ételek. Ma csak limitált menü volt. A Waterfront Place, ahonnan a legtöbben bejárnak még mindig zárva van, mert nem müködnek a liftek. Reggel a munkám nagy részét megcsináltam, utána meg halálra untam magam. Nem nagyon voltak emberek még az utcán sem. A buszokon nem kell fizetni a jegyekért egész péntekig. Igy is próbálnak segiteni az embereknek, hogy könnyebben bejárhassanak dolgozni és használják a tömegközlekedést és ezáltal  terhermentesitsék az utakat és a forgalmat.

Tegnap unalmamban csináltam a gyerekeknek marcipános bonbont. Finom lett, de kép az nem készült róla, mert hamar elfogyott. Találtam az egyik blogon nagyon finom bonbon recepteket, amiket megpróbálok paleosan elkésziteni. Az eredeti recepteket tartalmazó oldalt kiraktam a "Favorit Blogs" cimszó alá, ha valakit érdekel.
Most azon töröm a fejem, hogy a fehér csokoládét mivel tudnám helyettesiteni. Mivel a fehér csoki nem paleo a benne lévő cukor és tej miatt. Én kakaóvajban gondolkozom, de azt még nem tudom, hogy hol tudom megvenni, vagy megrendelni. Ennek még nem jártam utána. Ha bárkinek van valami jó ötlete azt megköszönném.
A gyerekek is jó mókának találták a bonbonozást. Az Andris kente ki csokival a szilikon formákat. Hiányolom, hogy nincs annyi forma, mint Magyarországon. De az is lehet, hogy nem jó helyen kerestem. Ezt is jobban körbe kell még járnom.

Tegnap végre sikerült megvenni a Reginek a könyveket. Staffordba mentünk el érte, és persze odafelé és visszefelé is sikerült eltévedni. Ez a mi formánk, ezen én már meg sem lepődök. Nem is tudom hogy csináljuk azt, hogy mi mindig eltévedünk. Pedig van ám térkép és GPS is.
A boltban rendesek voltak, mive két könyv még raklapon volt, azokat elküldik majd az iskolába és ott kapja meg a Regi.


Tünde

2 comments:

  1. A bonbon formákat próbáld meg beszerezni az ebayen. Ha jól emlékszem, én Hong Kongból rendeltem őket, igazán jó áron. Bár én is úgy látom, hogy Magyarországon nagyobb a választék...

    ReplyDelete
  2. Koszi Alexa, megnezem. Most nagyon rakattantam erre bonbon keszitesre.

    Tunde

    ReplyDelete