09 January 2011

Igen, még mindig.....

esik az eső. Úgy tűnik, hogy egész jövőhéten ilyen idő lesz.

Reggel 8-kor olyan sötét volt, mint este 6 után
 De nem csak az idő ilyen szomorkás, hanem a kedvem is.
A kocsi elromlott:( Ki kellett cserélni a kuplungot, ami nem két fillér. A Regi megbetegedett Andrásnak pedig idegpecsipődése van a derekában. A munkahelyén lehajolt és úgy is maradt.
Ezek voltak a rossz hirek. Na de most jöjjenek a jó hirek:) Mert minden rosszban van valami jó. Ezzel hessegetem el a negativ gondolatokat.

A kocsit megcsinálták és nem kellett az egész összeget egyben kifizetni. Most kifizettem az anyagköltséget, a munkadijat meg hetente fizetjük. A Regi két nap után rendbe jött és András dereka is egész jól  van már.
Mondtam Andrásnak, hogy rendben van, akkor ezen a héten zavarjuk le az összes rosszat, amit erre az évre előirt nekünk a sors, aztán jöhetnek a szép nyugalmas napok. Ebben megegyeztünk:)

Vissza az esőre. Eddig elég komoly károkat okozott, de azon a környéken ahol mi lakunk szerencsére semmi áradás sincs. Az egyik chéf akivel pénteken dolgoztam mondta, hogy azon a környéken ahol ő lakik bokáig áll a viz. Mivel nincs gumicsizmája igy ha megy haza leveszi cipőjét és mezitláb megy tovább.
Jó bolt ez most az esernyő gyártóknak és a gumicsizma készitőknek.

Tünde

3 comments:

  1. Az idegbecsípődésre, ízületi gyulladásokra (meg még egy csomó másra) nagyon jó fehéragyag pakolás. A fehéragyagport össze kell keverni vízzel, olyan tejföl sűrűségűre, és ezt kell a fájós területre kenni.
    Ha érdekel bővebben, szólj és leírom mit kell még tudni.

    ReplyDelete
  2. Alexa, koszi szepen!

    Ha nem gond, megkoszonnem a tovabbi infokat. Andras deraka meg nem tokeletes, hiaba kenegeti:(

    Tunde

    ReplyDelete
  3. Szia Alexandra,

    Igen erdekelne - bar gondolom nem lehet egy nagy kunszt. Ez ugyanaz a cucc, amit muveszellatokban lehet beszerezni, vagy valami cpeci?

    Andras

    ReplyDelete